Έπιπλα Σχοινιώτης

Η Εταιρεία

Η οικογένεια Σχοινιώτης δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1972. Σήμερα, ο Ιωάννης Σχοινιώτης έχει μετατρέψει την οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε με την διάθεση μικροεπίπλου, σε μία δυναμική εταιρεία με κύριο αντικείμενο της επιχείρησης την γενική επίπλωση σπιτιού. Στα καταστήματα της επιχείρησης και την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία επίπλων και μικροεπίπλων, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ποιοτική κατασκευή.
Η βασική πρακτική της εταιρείας είναι η ασίγαστη έρευνα στην διεθνή αγορά επίπλου και η διαρκής ανανέωση των προϊόντων της. Ο στόχος της είναι να προσφέρει επιλογές που ταιριάζουν στην σύγχρονη οπτική της επίπλωσης, με γνώμονα την υψηλή αισθητική. Διατίθενται τα πιο ενημερωμένα σχέδια της αγοράς σε μοντέρνες ή κλασικές επιφάνειες, με ποιοτικά υλικά κατασκευής, σύγχρονους μηχανισμούς όπου απαιτούνται και μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα.
Η εταιρεία Σχοινιώτης έχει κερδίσει τη φήμη της σχετικά με την ποιότητα και τη δημιουργική υπεροχή στο κόσμο του καλού επίπλου, κυρίως λόγω της ανώτερης ποιότητας επίπλων που προσφέρει και της λογικής τιμολογιακής πολιτικής που υποστηρίζει. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθετε στο χώρο μας ώστε να γνωρίσουμε την αισθητική σας, να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων σας. Συνεπικουρούν η εμπειρία μας, η βαθιά γνώση του επίπλου και οι ιδέες μας σχετικά με την διακοσμητική χροιά που απαιτείται σε ένα σπίτι, ώστε η εξυπηρέτησή σας να μετατραπεί σε ένα ταξίδι που αξίζει να το ζήσετε.
Στη συλλογή μας θα βρείτε σαλόνια, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, μπουφέδες, παιδικά δωμάτια ή μικροέπιπλα, καθώς και έπιπλα κήπου. Θα μας βρείτε σε ιδιόκτητο χώρο στον Κορυδαλλό, Αγ. Γεωργίου 52 Πλατεία Ελευθερίας και στο υποκατάστημα μας στην Οδό Βύρωνος 2 και στην ιστοσελίδα μας www.schoiniotis.gr.